27 helmikuuta, 2017

Karkkimix ihania Libertyn kolikkokukkaroita nyt saatavilla!

Sain juuri päivitettyä kauppaan ihanan läjän herkullisia Libertyn kauniista laatukankaista valmistamiani kolikko-/korttikukkaroita! Käy hakemassa oma uniikkiherkkusi talteen! :)

Myös söpö japanilaisista kankaista valmistettu pieni pallura-kukkaro kolikoille löytyy uutuutena, sekä vanhana tuttuna ihanat Kissat -piirustusmuotit on myös saldoltaan päivitetty kauppaan. Niitäkin taas muutama saatavilla!

Toivottavasti teidän hiihtoloma meni hyvin! Mullahan se meni aika lailla töitä tehdessä ja uutta työhuonetta muuttaessa vielä. Yritän nyt pian nappailla sieltä teille vähän kuvia tänne bloginkin puolelle, instassahan niitä jo löytyykin kännykkäräpsyinä.

Kohta myös tulossa Facebookin puolelle (ehkä myös business-puolen Instaan) arvontaa, sillä Facessa meni 1000 tykkääjää rikki. Menkäähän siis myös sinne seurailemaan!





Gorgeous candy mix of coin/card pouches i´ve made of Liberty fabrics is now available! Includes few gorgeous new lim.ed. colorways of the familiar popular prints. All pouches have pretty cotton lining inside and they measure appr. 10 x 12 cm.

Also cute little chubby coin pouch made of Japanese fabrics is updated and Kittens -drawing molds are re-stocked!

P.s. If you wish to shop to abroad, please send me a message! I will happily serve you in English and invoice you via Paypal (as long as my web shop is unavailable for orders outside Finland). 

11 helmikuuta, 2017

Söpöt Kissamaan asukit

Nämä söpöt Post it - muistilaput löytyy nyt kaupasta! Neljä eri tyyppiä ja kahdeksan eri sävyä, vain pari kutakin. :)


These cute Post it sticky notes are now at my shop!

09 helmikuuta, 2017

Ihanimmat Ystävänpäivälahjat!

Ja ihan vaikka vaan itsellesi.. :) Uunituoreet huolella valmistamani penaalikokoiset ja pari isompaa pussukka mitä hurmaavimmilla kankailla on nyt KAUPASSA.

Nappaa oma lempparisi talteen! Vielä huomenna (perjantaina 10.2.) postitetut kirjeet lupaa Posti toimittaa Ystävänpäiväksi perille, eli nyt ehdit vielä hyvin viime tipan verkko-ostoksille! :)

Halutessasi toimitan tilauksen suoraan ystävällesi/ystäville kauniisti paketoituna ja pienen nätin kortin kera toivomallasi tervehdyksellä. Mukaan kaupan päälle kaikkiin tällä viikolla tehtyihin tilauksiin lähtee myös sydäntikkari!








New lovely handmade pouches are now updated to my shop! Welcome!

08 helmikuuta, 2017

Söpö kissapussukkaperhe + pari juttua

Tämä kolmen kopla löytyy nyt verkkokaupasta! Pussukat on tehty ihanasta japanilaisesta pellava/puuvilla-kanvaasista, kaikissa on (kuten aina) puuvillavuori ja vetoketjuista löytyy erilaisia koristeita. Kolikkokukkaron saa näppärästi liitettyä avainnauhaan, tai -nippuun renkaasta.

Kivoja ystävänpäivälahjaideoita myös! Vielä ehtii hyvin tilata ystävänpäivälahjat verkkokaupasta! Muistathan myös mahdollisuuden tilata lahja suoraan ystävän osoitteeseen! :)

Olen muuten siirtämässä nyt Instagramissa yritystiliä omaksi puolekseen, jolloin nyt käytössä ollut @novamelina jää ainoastaan omille kuville. Uudet tuotteet ym. bisnespuolen kuvat siis löytyy jatkossa täältä: @novamelinadesign. Liekö Installa joku raja kuvien lataamisessa, kun ärsytyksekseni en saa ladattua kuin muutaman kuvan päivässä kerrallaan ja sitten tulee stoppi. Hetki siis kestää ennen kuin saan yrityspuolen Instan ajan tasalle ja siihen saakka lisäilen uutuuksista kuvia vielä henk.koht. tilille.

P.s. Olin eilen elämäni ensimmäisessä kässäillassa. Taito-lehti järjesti Jonna Hietalan houstaaman kolmetuntisen Kauppatorin laidalla sijaitsevassa Craft Cornerissa. Itse pääsin sinne vasta n. tuntia ennen kuin tapahtuma jo loppuikin, mutta se oli ekalle kerralle ihan riittävä aika. Oli aika mukavaa kyllä! Pöytä oli täynnä neulojia ihanien keskeneräisten kera ja mä päätin aloittaa pipon neulomisen Jonnan avustuksella, kun en sellaistakaan ole onnistuneesti vielä koskaan tehnyt.

Seuraava illanistujainen järjestetään taas samassa paikassa tiistaina 21.2. klo 17-20 ja lisää infoa kiinnostuneet löytää esim. Facebookista Taito-lehden profiilista.



07 helmikuuta, 2017

Yksilölliset Ystävänpäivälahjat!

Kauniita ja tilavia meikki-/projektipussukoita (tai mihin tahansa säilytykseen/kuljetukseen) ihanilla kuoseilla on nyt lisätty TÄNNE! Käykääpäs nappaamassa talteen itsellenne ja ystävälle! 

Tällä viikolla tehtyihin tilauksiin (perjantaihin mennessä) liitän pakettiin mukaan sydäntikkarin! Voit sitten päättää annatko ystävälle, lapselle, vai syötkö itse. 

HUOM! Halutessasi postitan esim. Ystävänpäivälahjan suoraan ystävän kotiosoitteeseen, muista tällöin kirjoittaa toimitusosoitteeksi saajan tiedot! 
Paketoin lahjan kauniisti ja liitän mukaan kortin haluamallasi tekstillä. Posti lupaa toimittaa 10.2. mennessä postitetut kuoret ajoissa perille. Kun tilaat viim. perjantaina klo 15 mennessä, ehtii se vielä perjantain toimitukseen mukaan!

Kivaa päivää! 











New beautiful unique cosmetic pouches are now available HERE!

05 helmikuuta, 2017

Super siistit silitysmerkit

Sain aivan älyttömän mahtavan erän valitsemiani silitysmerkkejä tänään lisättyä kauppaan! En melkein malta oottaa, että pääsen itsekin fiksailemaan lasten huppareita ja takkeja, ja aion pari merkkiä laittaa omaankin takkiin kiinni!

On muuten aika hyvä idea ihan aikuisellekin, vaikka ystävänpäivälahjaksi! ;)

Huomenna kuvaan ja lisään kauppaan myös uusia pussukoita, joten lisää kivoja ja kauniita lahjaideoita ystäville tiedossa!







I got the greatest lot of super cool iron on patches and added them to my shop today. I have selected each patch individually and there are only few of each available. HERE!

02 helmikuuta, 2017

Ihanat tarraboxit!

Nyt löytyy myös muutama supersöpö tarraboxi-uutuus kaupasta! Hyviä lahjaideoita ystävänpäiväpaketteihin, samoin kuin ystiskorttiaskarteluihin! :)










Also four new super cute sticker boxes are HERE now!

Uusia cooleja silitysmerkkejä kaupassa!

Näillä saat vaatteeseen kuin vaatteeseen kivaa lisäjujua! Ihania uutuuksia kaupassa nyt!






New iron on patches at my shop, now! :)

01 helmikuuta, 2017

Lasten Liberty avainnauhat saatavilla!

Nyt siis myös pienemmille kulkijoille kauniit uniikit avainnauhat saatavilla. Kaikissa on tuttuun tapaan turvalukko niskassa, joka napsahtaa auki jos avainnauhaan kohdistuu vetoa.

Sain silitysmerkkivalikoimaan nyt myös pienen erän Poké-pallo merkkejä. Edelliset loppuivatkin jo, joten nyt pääsee taas niilläkin koristelemaan pokemon-kreisien huppareita ym. vaatteita! :)

Mukavaa päivää!



Kids Liberty lanyards and new Pokémon ball iron on patches are now available HERE!