19 helmikuuta, 2016

Värikäs putkikassi

Viimeisin tilaustyöni oli tämä värikäs putkikassi ystäväni Niinan tyttärelle. Lotta tarvitsi oman tilavan kassin yökyläilyyn kavereiden luona ja lyhyille reissuille. Sain vapaat kädet suunnitteluun ja toteutukseen ja tässä lopputulos. Itse tykkäsin kassista kovasti ja onneksi saajakin tykästyi! :)

Itseltäni jäi tämä työ kokonaan kuvaamatta, joten nämä kuvat on ottanut Niina.




This is my latest custom order i made for my lovely friend Niina, who needed a bag for her daughter to take with on sleep overs and short trips. I got free hands with the design and i am so happy they loved it too!

All pictures by Niina.

10 helmikuuta, 2016

Inspiraatiota kuvista

Ihania taianomaisia kuvia. Tyyli uppoaa muhun ihan täysillä. TÄÄLTÄ pääset katsomaan koko kuvasarjan ja löydät lisää taidokasta lapsikuvausta.

Kuvat: Alena Lobanova & Kseniya Mischenko















I LOVE the magic and feel in these beautiful pictures. So inspiring in many ways. Check out the whole series and more from HERE.

Pictures by: Alena Lobanova & Kseniya Mischenko

Vielä ehtii!

Vielä ehdit tilaamaan verkkokaupastani ihanan ystävänpäivälahjan itsellesi, tai ystävälle, kummitytölle tai kaverilahjaksi. Paketoin ostoksesi kauniisti ja halutessasi lisään pienen kortin toivomallasi tekstillä, sekä sujautan mukaan tikkarin tulevan ystävänpäivän kunniaksi. Tikkareita on vielä sen verran jäljellä, että lisään nyt viime hetken tilauksiin jokaiseen yhden nekun, tulipa paketti omaan osoitteeseen, tai suoraan ystävälle. Hopi hopi herkkuostoksille siis!! :)

P.s. Jos haluat lahjan menevän suoraan ystävällesi, muista kirjoittaa verkkokaupan tilauslomakkeeseen saajan toimitusosoite! Halutessasi voit myös lähettää minulle sähköpostilla saajan osoitteen.

Klo 14.30 saakka aikaa tehdä tilauksia niin, että ehtivät tämän päivän postiin! Posti on luvannut toimittaa kaikki 10.2. lähtevät kirjeet perille ajoissa, mutta koska lähetän kaikki muutenkin ykköspostilla, on mahdollista, että huomennakin tehdyt tilaukset ehtivät perjantaiksi perille. Tämä tietysti omalla riskillä. ;)


Always packing pretty. :)

09 helmikuuta, 2016

Herkullisimmat käsintehdyt ystävänpäivälahjat

Nämäkin söpöläiset löytyvät nyt verkkokaupastani ja vielä ehdit hyvin tilata ystävänpäiväksi oman suosikkisi, ystävälle, tai itsellesi. ;)

Eli kunhan teet tilauksen viimeistään huomenna klo 14 mennessä, niin ehdin postittamaan paketin ajoissa ystävänpäiväksi.

HUOM! Halutessasi voin postittaa tuotteen myös suoraan ystäväsi osoitteeseen pienen kortin ja toivomasi tekstin kera! Jätä viesti tilauslomakkeeseen, tai lähetä minulle sähköpostia, niin kääräisen lahjan kauniisti ja suoraan ystäville meneviin paketteihin, LISÄÄN TIKKARIN matkaseuraksi ystävää ilahduttamaan!







These cuties are now also available at my shop! Happy colorful Tuesday my dear friends! 

Lisää tuotteita

Päivitin juuri extrapitkät Liberty avainnauhat, sekä muutaman Art Gallery -kolikkokukkaron verkkokauppaan. Vielä ehtii hyvin shoppailla ainutlaatuisia käsintehtyjä lahjoja ystäville! :)





I stocked up my web shop some more with extra long Liberty lanyards and Art Gallery coin/card pouches. Welcome!

08 helmikuuta, 2016

Kaikkea ihanaa ystävänpäiväksi!

Heipä hei, pitkästä aikaa! Olen joutunut ottaman iisimmin viime ajat, kun ilmeisesti joulunaikainen stressi päätti purkautua kerralla. Nyt alkaa kuitenkin taas olla energiaa ja työkykyä - ja olenkin tänään kuvaillut uusia tuotteita ja osan niistä päivitin juuri verkkokauppaan. Herkullisia uutuus-avainnauhoja ja hurmaavia kissapussukoita löytyy TÄÄLTÄ nyt. Jos vaan suinkin kykenen, niin käsittelen loputkin kuvat vielä tänään ja päivitän kauppaan uutuus-avainnauhoja aikuisille, ihania pussukoita Libertyn uusista kankaista ja pieniä kolikkokukkaroitakin Art Galleryn kankaista.

Vielä ehdit myös ostaa näitä ystävänpäivälahjaksi, sillä posti lupaa toimittaa kaikki 10. päivä lähetetyt tervehdykset vielä ajoissa perille. Kun tilaat 10.2. klo 14 mennessä, ehdin vielä paketoida ostoksesi saman päivän postitukseen. 

Verkkokaupassa oli ilmeisesti häikkää verkkomaksujen aktivoitumisen kanssa, eli kyseinen toiminto on ollut poissa käytöstä. Nyt sain kuitenkin vahvistuksen, että verkkokaupasta pystyy ostamaan myös kotimaisilla verkkopankkitunnuksilla. Jos haluat ostaa tuotteita laskulla, lähetä sähköpostitse tuotteiden nimet ja postitusosoitteesi viimeistään huomenna, jotta ehdin laskuttaa (ja ehdit maksaa laskun) ennen viimeistä postitusta. :)

Ellei kunnon koheneminen ota takapakkia, olen menossa myös lauantaina 13.2. tuttuun paikkaan vanhalle työhuoneelleni, eli Verhoomo Tehtaan tiloihin (Mäkelänkatu 15) pitämään ystävämyyntiä. Kiikutan sinne siis ihania tuotteita (mahtavia lahjaideoita viime tinkaan), sekä pienen kasan Libertyn palakankaita. Tämän vielä vahvistan kuitenkin loppuviikosta!

Edit: Nyt myös aikuisten normaalipituiset avainnauhat löytyy kaupasta!


Lasten avainnauhat (puoli 1)



Lasten avainnauhat (puoli 2)



Aikuisten avainnauhat (kummaltakin puolelta kuvattuna)




Hi all! Apparently the hectic christmas time took it´s toll on me and i´ve had to rest for a while now, unable to create or do anything work related. Now fortunately things are getting better again and today i´ve made some updates to my shop. If you are interested of my products but find it hard to make an order from my shop (all is in Finnish at the moment), please do not hesitate to contact me via email and i will be more than happy to guide you! So, these cuties are now available HERE. :)