31 tammikuuta, 2013

VIELÄ EHDIT MUKAAN ARVONTAAN!!

Työt on vieneet aika lailla nyt mukanaan enkä ole ehtinyt blogia päivitellä. Näin nopsasti tulinkin vaan huikkamaan, että jos et ole vielä osallistunut 2-v arvontaani, niin tänään ehtii vielä! Ja saa osallistua vaiikka kello löisi kaksitoista. Aamulla sitten laitan "lapun luukulle" ja viikonlopun aikana viimeistään ilmoittelen täällä voittajan. :)

Tervetuloa uusille lukijoilleni! Olen oikein iloisesti hämmästynyt siitä, miten teitä on tänne ropsahdellut. :)


My giveaway ends today so you still have a little time to participate! Quickly quickly!! To be honest, i´ll shut it down tomorrow morning - so if you are a night surfer, go on and write a comment and you´ll be in the game. :)

28 tammikuuta, 2013

Unipöllö

Kuvat tuli otettua vähän hätäisesti, mutta tämän unityynyn tein Evan ihanalle 9-kuiselle hurmurille lahjaksi. Evaan tosiaan tutustuin toissavuoden joulumessuilla ja meidän nukkekoti on Evan tuunaama ja messuilta ostettu. Tosi ihana ja valoisa tyyppi ja heti meidän tutustumisen alusta asti, ollut innoissaan mun kädenjäljestä ja tukemassa mun yrittäjyyshaavetta. Mun siis oli pakko tehdä Aatokselle pöllö. :)



These pictures were taken in a rush and don´t look so great.. I made this sleeping buddy for a little nine months old charmer. Eva, to whom i made the covers from the last post, i met at my first christmas fair and our doll house is made by her. She is just the most positive and happy girl and so fun to be around. She´s also been very supportive of me and my dreams as a crafter i just had to do little something to her sweet baby. And that would be this owl pillow. :)

27 tammikuuta, 2013

Neuvolakortin kannet

Lupasin ystävälle tehdä tilauksesta kolme paria kansia neuvolatarvikkeita varten. Yksi meni Evalle ja kaksi lahjaksi. Koska en ole näitä koskaan ennen tehnyt, ajattelin etsiä apuja netistä. Täältä löytyikin hyvä ohje, jonka mukaan nämäkin on tehty. Eva valitsi itse päällikankaat ja minä vuoret näihin. Tuntui toimivilta ja Eva oli tyytyväinen. :)



I promised a friend i´ll make her and her two friends these covers for maternity clinics book and supplies. I´ve never done these before so i found some help by searching the net. Here is a good instruction for these (in finnish). Eva chose the fabrics for the covers from my stash and i picked the lining. Seamed to be working and the size was just right. Eva loved them as well, so that went well. :)

24 tammikuuta, 2013

Liian ihana kauppa

Siis voi apua minkälaiseen kauppaan törmäsin täällä internetin ihmeellisessä maailmassa! Voisin oikeastaan ostaa tuolta ihan kaiken. Onneksi (tai no, onneksi ja onneksi..) ei oo rahaa. Katsokaa nyt näitä. Ja ihan mun värejä vielä!

BUTIKNØ

Kaikki kuvat kaupan omilta verkkosivuilta. 












Oh my god what i ran in to! I could buy everything from this shop! It´s a good thing (well, not really..)  that i don´t have the money to do that. Look at all these gorgeous delicious things! And the color-world is so me!

BUTIKNØ

All these pictures are from the shop´s website.

20 tammikuuta, 2013

Rusetteja saatavilla!

Muutama uniikki rusetti lisätty nyt TÄNNE myyntiin. Rusetit on yhtä ihanat aikuisen kuin lapsenkin päässä. Lapsella tulee kuitenkin olla ihan hyvin hiuksia, sillä takana on klipsi joka vaatii jonkin verran
hiuksia väliin pysyäkseen päässä.







Few unique plush bows for women and children are now available HERE. All fabrics are gorgeous Liberty of London.

19 tammikuuta, 2013

Rusettihommia

Olen väkertänyt erilaisia pulleita rusettipinnejä ja tämän viikonlopun aikana ajattelin ne saada valmiiksi. Osa jää meille mun ja Islan käyttöön ja osan laitan myyntiin. Kankaina oon käyttänyt ainoastaan Libertyn ihanuuksia. Aika söpöltä näyttää.

Isla ja Niksu on tehnyt mulle aina sillon tällöin rannekoruja ja jokusen kaulaankin laitettavan. Eilen kun Islaa turhautti, pyysin tekemään mulle muutaman uuden korun. Mä oon varmaan se taiteellinen hippi joka käyttää lapsellisia helmikoruja vielä kuuskymppisenäkin. Näin se vaan on. Ne sopii mulle paremmin kuin hienot kultavitjat. Näitäkin aion käyttää ilolla heti ens viikolla töissä. :)


I´ve been doing these unique plush bow pins of Liberty´s beautiful fabrics. My plan is to finish the rest of them during the weekend. Some we will keep for me and Isla to wear and the rest i´ll add to my Etsy shop later on. Pretty cute.

Isla and Niila have made me pearl bracelets and necklaces every now and then. Yesterday when Isla had nothing to do and was getting frustrated, i asked her to do some more bracelets for me. I´m probably the artistic forever-hippie who wears childish pearl jewelry rather than golden ones even when i´m sixty. But that´s the way it is. They fit me better. These too i will be wearing with joy next week at work. :)

Lauantaina kotona

Lauantai on ihana päivä. Nyt alan olla siinä pisteessä, että tykkään mennä töihin (ei se vienytkään kuin puoli vuotta ;) ja tiedän, että mulla on oikeastaan aika kiva ja erityinen työpaikka toimistotyöksi. Tietenkään en oo unohtanut tai haudannut unelmaa käsityöyrittäjyydestä, mutta pystyn tekemään käsitöitä tässä samalla ja opettelen koko ajan olemaan ottamatta stressiä siitä kuinka paljon saan tehtyä, vaan enemmänkin nautin siitä luomisesta aina, kun sen ääreen pääsen.

Oon myös alkanut arvostamaan viikonloppuja ihan kuin "ennen vanhaan", eli aikaan ennen lapsia. Työn ansiota on se, että viikonloput on taas ihan parhaita. Kotona lasten kanssa ollessa mulle oli oikeastaan ihan sama, onko maanantai vai lauantai ja viikonloput oli melkein tylsempiä. Nyt lasten kanssa vietetty aika tuntuu paljon merkityksellisemmältä ja sitäkin arvostaa ihan eri tavalla.
Toki kaipaan myös sitä aikaa kun oltiin yhdessä kotona, mutta ihan lähiaikoina oon huomannut, että nautin vilpittömästi tästä nykyisestäkin tilanteesta. Töihinpaluun jälkeen tajuan täysin mitä tarkoittaa ruuhkavuodet. Kaikki kiva ja ylimääräinen toiminta sijoittuu viikonloppuihin ja sitten nekin tuppaa olemaan täynnä ohjelmaa.

Tänään ei ole ohjelmaa. Ollaan vaan ja löllötellään uudella matolla (joo oli ihan pakko tilata kun edellinen matto piti laittaa pesua odottamaan). Ja sitten toin töistä ton pienen keltaisen hyllyn kun se oli menossa roskikseen. En nyt voinut sellaista katsoa vierestä. Ja oli mun pakko myös ostaa H&M:ltä lintulakanat, koska.. no, ne on niin älyttömän kauniit.

Siellä on varmasti muitakin jotka on olleet pitkään kotona lasten kanssa ja palanneet työelämään. Miltä teistä tuntuu nyt, tai kauanko teillä kesti sopeutuminen uuteen elämäntilanteeseen?

Asiasta viidenteen. Onpas tullut jo hurja määrä osallistujia arvontaan! Kivaa! Tervetuloa myös uusille lukijoille! Neljäsataa jo. Hurjaa! =)

Tulipas jaariteltua. Ihanaa ja rentoa lauantaita kaikille!




Oh, i babbled so long i just can´t do it again in another language. :D I basically just said that i´m now in a point where i like to go to work and really really appreciate the weekends and time off because of the work. The time that i get to spend with my kids feels extra super special now.

I bought us a new carpet because the old one is waiting to get washed (maybe in the summer). This yellow little shelf i brought home from work since it was headed to garbage. And i just had to get the new bird sheets from H&M. I think they are gorgeous.

I´m in a good spirit now. It´s super cold outside (-20) but i think we´ll head out there for a little while anyways. Have a happy saturday and enjoy the freetime! :)

16 tammikuuta, 2013

2-v BloGiArvoNta alkaa N-Y-T NYT!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! / THIS GIVEAWAY HAS CLOSED!

Juhlistan jälleen rakkaan blogini synttäreitä arvonnalla. Arvontapalkinnon saa voittaja valita itse. Se on joko toiveiden mukainen sisustustyyny, tai pehmolelu. Voittajan kanssa viestitellään sitten siitä, kumman haluaa ja mikä se kivoin juttu voisi olla. Pehmoeläin on myös vapaasti toiveiden vietävissä, toki taitojeni varassa, eli yksityiskohdista jutellaan kunhan voittaja selviää. :)

Kiitos ihan hirmusti teille kaikille kun jaksatte juttujani seurailla! Teidän takia tätä on 392 kertaa hauskempi tehdä! ;)

Arvonnan säännöt:

1 Arpa kaikille (anonyymit jättäkää erottuva nimmari!)

3 Arpaa heille, jotka linkkaavat arvonnan omaan blogiinsa!

Kerro kommentissa kuinka monella osallistut!

Onnea muruset!!




Now is the time to celebrate my precious blog´s 2-year birthday! The winner of the Giveaway can choose between a decorative pillow of your choice or a softie. The decision is yours and i will email the winner about the prize when the giveaway is over. You can tell me your wishes and i will do my best to fulfill them when making the prize. 

Thank you so much for being there! Because of you it´s 392 times more fun to keep on blogging! ;)

The rules of the giveaway:

1 Ticket for everyone (anonymous leave your email or be sure to come check the results!)

3 Tickets to those who share this giveaway at their blog!

Leave a comment and tell me how many tickets belong to you.

Good luck sweeties! 

12 tammikuuta, 2013

Sohvan piristäjät

Mulla on tänään ihana ilta tiedossa. Meen rakkaan ystävän luokse, joka tekee mulle perinteen mukaisesti vegaanipizzaa ja ties mitä hyvää. Suunnitelmissa on myös raikastaa ja sisustaa kotia punaviiniä siemaillessa ja musiikkia kuunnellessa. Ihan parasta! :)

Tein nämä pari tyynyä viemisiksi. Ainakin mua aina uudet sohvatyynyt piristää ja niitä on sit kiva vaihdella ja siirrellä paikasta toiseen.

Mitäs muuten ootte mieltä.. Oon ajatellut sitä blogin 2-v arvontaa ja nyt kun koti on muutenkin ollut tapetilla, niin olisko joku toiveiden mukainen sisustustyyny kiva, tai vaihtoehtoisesti pehmolelu, vai onko muita ideoita? Kuuntelen nyt teitä, koska jollekin teistä se palkinto sitten menee. Ehdotuksia siis kiitos! :)

Muutama uusi lukijakin on taas tänne ropsahtanut, kivaa! Tervetuloa!



I will soon be on my way to a dear old friend who is making delicious vegan pizza and other treats for me, the vegan pizza has become kind of a tradition for us. Our plan is to renew the decoration and make some changes is his home while sipping some red wine and listening good music. Can´t imagine anything better right now!

I made these two pillows for him to put on the sofa. I love to decorate with pillows, it´s such an easy way to get some color and change the look every now and then.

Btw.. I´m about to throw a giveaway to celebrate my blogs second birthday so i´ll be happy if you give me some ideas! Since the home has been on the lips recently i was thinking about a decorative pillow, or maybe a softie..? What would you want the giveaway item to be? Made by me of course. :)

Welcome my new readers!! =)

11 tammikuuta, 2013

Tekemiäni mekkoja nyt Huuto.netissä!

No niin, nythän on niin, että en jaksa enää yrittää pakottaa Islaa pitämään mun tekemiä mekkoja ja hameita, joten itselleni tärkeimmät säästän ja aika monta yksilöä olen lisännyt myyntiin Huuto.nettiin. Turhaanhan nuo vievät tilaa meidän komeroissa. Kaikki ovat luonnollisestikin uniikkeja. Ovat vähänkäytettyjä, mutta käsityötä, joten kädenjälki siellä myös aivan varmasti näkyy.

Päiväkodin alkamisen jälkeen on Isla tosiaan päättänyt, että hameet hiiteen ja trikoot rulaa , joten minkäs teet. Arvatkaa miten tuskissani oon, kun en voi enää ommella Islalle ihania mekkoja. BYHYYYYY!!!! Kärsimysnäytelmä. ;(

Myynnissä mm. nämä ja muutamia muita:




10 tammikuuta, 2013

Kissa ja koti

Isla tykkää ihan hulluna meidän yläkerrassa asuvasta 13-vuotiaasta pojasta. Yhtenä päivänä neiti taiteili Samuelille kissan lahjaksi. Yläkerrassa on kaksi kissaa, joita me ollaan käyty kesäisin ilolla hoitamassa. 


Suloinen Krista Keltanen, joka kuvasi meidän kodin siihen Talo&Koti-lehteen, on myös lisännyt ihan uusia kuvia omaan blogiinsa. Tässä muutama sieltä lainattu kuva. Loputkin näet Kristan blogista, TÄÄLTÄ.

Kiitos hurjasti kaikille teille, jotka olette jättäneet iloisia viestejä koskien meidän kotia! Onhan se vähän jännää asettaa kotinsa tolleen näytille, mutta on kiva kuulla että jotkut ovat löytäneet siitä jotain inspiroivaakin. :)

Mikan vanha koulukaveri Sara, terkut on välitetty. ;)



                                                      
Isla is crazy about our upstairs neighbors 13 year old boy Samuel. One day she made this cat for him. They have two cats there, the same we´ve been taking care of the last couple of summers with joy.

The wonderful and sweet photographer Krista Keltanen - who took the photos of our home for that magazine - has added some new pics in her blog. I borrowed these home pictures there. The rest you can see at her blog, HERE.

I want to thank everyone who have left happy comments of our home in here. It is pretty exciting (not necessarily in a good way) to show your home to everyone like that, but i´m happy to hear that some of you have had inspiration from those pics. You have been so kind. So thanks! :)

05 tammikuuta, 2013

Uutta kauppaan!

To-do lista lyhenee hitaasti, mutta varmasti. Tänään sain juuri äsken lisättyä viimeisenkin kolikkokukkaron kauppaani. Nämä ovat siis ne, mitä toin messuilta kotiin. Näiden kolikko/korttikukkaroiden kanssa kävi niin, että ompelin niitä lähes päivittäin lisää, kun niitä meni joka päivä hurjat määrät. Lopuksi sitten jäi kauppaakin varten nämä muutamat kappaleet.

Tässä siis kuvattuna vain muutama, TÄÄLTÄ löydät kaikki.


































My to-do list is getting shorter. I´m not getting there very fast, but i´m getting there. Today i´ve been adding the last leftovers from the christmas fair. I almost ran out of these coin/card pouches so i had to sew them almost every night to take more with me.


Here are a few pictures of those just added to my shop. HERE you will find them all.


Talvikamppeita myynnissä!

Sain vihdoin lisättyä Huuto.nettiin lapsille pieneksi jääneitä talvivarusteita. Käykääpäs TÄÄLLÄ kurkkimassa löytyykö mitään teille tarpeellista. :)


Tervetuloa muuten uusille lukijoille! Kivaa kun olette tänne löytäneet. =)

04 tammikuuta, 2013

Kalatyyny ja norsuhame

Me saatiin ihanat rakkaat ystävämme eilen yökylään, jotka muuttivat kesän lopulla Ruotsiin. Jälleennäkeminen oli mahtava ja tietysti loppui liian lyhyeen. Onneksi kuitenkin ehdittiin nauttia toistemme seurasta edes tämä hetki. Palasi usko siihenkin, että oikeasti tavataan vielä vaikka välimatka onkin niin hurja. Jee. :)

Tein Pikku-Valterille kalatyynyn lahjaksi. Kaksikielisyyden kunniaksi toisella puolella ui kala, ja toisella fisk. Reipas isosisko sai norsuhameen. Illalla tytöt heitti kaikki muut vaatteensa pois ja kirmasivat pelkät hameet päällä villinä. Samalla me Catrinin kanssa suunniteltiin kuinka ostetaan joskus tulevaisuudessa iso talo puoliksi ja innoissamme jo sitä sisustettiin ja suunniteltiin taikametsää ja hienoa pihaamme. Ainahan sitä voi unelmoida. :)





We were super lucky and happy to get our dear friends for an over night visit yesterday. They moved to Sweden about 6 moths ago and we have missed them so much! Of course the visit ended way too fast but i´m so happy it happened. It gives me faith that we will see each other again in the future as well, even though the distance between us is huge.

For little Valter i made this fish-pillow. In honor of him being half swedish, on the other side swims kala (fish in Finnish) and on the other side fisk (in swedish). The sweet brisk big sister got this ellie skirt. In the evening the girls threw away their other clothes and ran around with only skirts on. Me and Catrin planned how in the future we would buy a big house where we would all live and started to decorate our magic forest and garden and so on. It was so fun. It´s good to have dreams. :)

Love you guys!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥