22 joulukuuta, 2013

Vinkki

Listasin juuri lastenblogiini lahjavinkkejä synttäri-, joulu-, tai mihin vaan pakettiin, tai vaikka vaan omien lasten iloksi! ;)


Just listed some favorite present tips to my kiddo blog. Might be useful for you too! ;)

Kuva/ Picture © Muumuru

21 joulukuuta, 2013

Helppo DIY jouluun

Tässä pieni helppo TSI vinkki teille jouluksi. Sama löytyy myös kivan Siksaksis-blogin tämän päivän joulukalenterin luukusta. Siksaksis-siskokset Henni ja Elina pyysivät ilokseni myös mua osallistumaan vuotuiseen blogikalenteriinsa, josta löytyy hauskoja ja hyödyllisiä vinkkejä siskosten omasta ideapankista, sekä muutaman muun vierailevan bloggarin taskusta. Käykääpäs katsomassa löydättekö sieltä lisää helppoja ja nopeita ideoita joulun kaunistamiseen! :)





Easy DIY for christmas! Also available in SikSaksis blog. :)

18 joulukuuta, 2013

Hölmöläiset

Pakko laittaa tänne vaihteeks yks hassuttelukuva. Pitäis ommella sitä ja tätä vielä huomiseksi kun lapset jää joululomalle ja mä jään joululomalle, mut en vaan jaksa! Hitto. No nyt mä ryhdistäydyn. Mut laitan silti tänne tän "upeen" kuvasarjan mitä Islan kanssa räpsittiin. Meidän tyttöjen hiukset stailas Isla. :)


Before i get back to my sewing machine - AGAIN - i´ll put this silly series here. Tomorrow starts our christmas holiday and i have so much to do (sew) before i get to sleep. Had to do this with the kids in between. Pics are snapped by me and Isla and my girl did the hair styling for me and her. :)

17 joulukuuta, 2013

Tossut 40 ja kolikkopussukat myynnissä!

HUUUHHUUH JA PUUH!! Sanonpa vaan. Mutta jee! Nyt on kauppaan lisätty kaikki mitä sain puristettua itsestäni tekemään, eli loputkin tossut on siellä nyt! Ja edelleenkin vielä ehtii joulupaketteihin! ;)

Pahoittelut todella huonoista pussukkakuvista! Valo loppui, mutta väkipakolla halusin kuvat, jotta saan ne vielä tänään päivitettyä kauppaan (just ehdin, nyt se on jo yli puolen yön, ja koirakin pitäis vielä pissittää..). Jos suinkin jaksan, niin otan niistä vielä paremmat kuvat ja vaihdan ilmoituksiin myöhemmin.

Hyvää yötä muruset! Kohta mäkin pääsen nukkumaan. :)

Ja ai niin, edelleen voi myös sähköpostitse ostaa. Laita vaan rohkeasti viestiä!






Pfieeeeew!!!! Finally i got everything done! All i have for this year is now for sale at my shop. I´m dead tired and have to go to sleep. Good night my lovelies. :)

16 joulukuuta, 2013

Paketteja ja touhua

Tänään kunhan saan lapset nukkumaan niin laitan vielä 40 koon tossut myyntiin, sillä välin haluan kiittää tähän astisia asiakkaitani, jotka ovat pitäneet huolen siitä, että olen päässyt pakkailemaan matkaanlähteviä käsitöitä kivoihin paketteihin. Se on mun lempihommaa! :)

P.s. Mika sääti eilen meidän tietsikan värit jotenkin ihan kummalliseksi, joten pahoittelut jos nää kuvat on ruman värisiä. Mä en nyt tiedä yhtään mikä on oikea väri.. : /


Later this evening i´ll add my home slippers eur size 40 to my shop...just have to wait until the kids go to bed. But for now i want to thank all my clients so far for letting me enjoy some packaging. I love it! First lot of products went to mail today.

P.s. If the colors are strange in these pics, don´t blame me. Mika did something to our computer yesterday and now the colors are all weird. : /

15 joulukuuta, 2013

Tossut 39 ja isoja pussukoita kaupassa!

Päivitykset jatkuvat.. :) 

Juuri äsken on kauppaan lisätty kaikki 39 koon tossut, sekä kahdeksan uniikkia hyvän kokoista pussukkaa (joista kaksi ehtikin jo nopea ostaja napata). 

Muistutan vielä, että kaikki viikonlopun aikana tehdyt ostokset lähtevät heti huomenna maanantaina postiin ja sen jälkeen ostetut aina samana, tai seuraavana arkipäivänä (jos en ehdi enää samana päivänä postiin). Tiistaina ja torstaina tuotteet saa myös noutaa Helsingin keskustasta päiväaikaan ja muina päivinä kotoamme Veräjälaaksosta.

Vielä ehtii siis hyvin joulupaketteihin! =) 

40 koon tossut ja kolikkopussukoita tulee vielä huomenna myyntiin!















All of these were just added my etsy shop! =)

Joulusukka-arvonnan VOITTAJA!

Onneksi olkoon numero....


True Random Number Generator  3Powered by RANDOM.ORG


Eli Ruususuun äiti! Mulla tämä arvonta hieman venähti, mutta laitahan pikaisesti yhteystietosi mun sähköpostiin, sekä mahdolliset väritoiveet jos niitä on, niin teen joulusukkasi huomenna. Jos haluat sukkaan nimikirjailun, niin kerro samalla se. :)

Kiitos kaikille osallistujille ja kiitos NIIIIIN paljon kaikista ihanista kommenteistanne!! Ette uskokaan miten ilolla ja hymyssä suin niitä luin. Muutama uusi lukijakin tänne tupsahti, lämpimästi tervetuloa jokainen!

Täällä jatkuu ompeluhommat ja huomenna jatkuu kaupan päivitys. :)

14 joulukuuta, 2013

Tossut 37 ja 38 myynnissä!

Eli otsikon mukaisesti, sain juuri urakoitua tossut kokoa 37 ja 38 kauppaani. Tossuthan antavat yhden koon periksi ja ovat periaatteessa tuplakokoja. Jos käytät normaalisti kokoa 39, voit ostaa myös koon 38. Tossut ovat tällöin aluksi tiukat, mutta sitkeästi käytettynä antavat muutamassa päivässä sen yhden koon periksi. Jos käytät esim. kokoa 38/39, suosittelen ottamaan koon 38.

37



 38





Adult home slippers EUR sizes 37 and 38 are now for sale at my shop!

13 joulukuuta, 2013

Penaalit ja tossut 36 myynnissä!

Nämä sirot, mutta tilavat kolmiopenaalit, sekä kolme paria 36 koon tossuja löytyvät nyt kaupasta.

Penaalit on vuoritettu ja vahvistettu kauttaaltaan tukikankaalla, joten pysyvät hyvin ryhdissä ja ovat todella kätevän kokoisia!

Jälleen mahdollista myös ostaa sähköpostitse! Tuotteet voi myös noutaa!






All of these were just added to my etsy shop! :)

12 joulukuuta, 2013

Tilannepäivitystä ja vielä ehdit arvontaan! =)

Sen verran tulin huikkaamaan ompeluiden keskeltä, että huomenna perjantaina päivitän kauppaan 36 koon tossuja 3 paria, sekä penaaleita 5 kappaletta. Ole siis kärppänä, jos tarvitset juuri tuon koon tossuja!

Kolikkopussukoita ja vähän isompia pusseja on tulossa myös kauppaan viikonlopun aikana.

Tossuja on tulossa seuraavasti: kokoa 37 kaksi paria, kokoa 38 neljä paria, kokoa 39 viisi paria ja kokoa 40 neljä paria. Nämä kaikki olisi tarkoitus saada ommeltua loppuun ja päivitettyä kauppaan tulevan viikonlopun aikana, jotta ehtivät vielä joulupaketteihin. Eli kiirettä pitää!! ;)

Joulun alla postitus tapahtuu samana, tai seuraavana päivänä. Ensi viikon aikana on myös mahdollista noutaa tuotteet keskustasta tiistaina ja torstaina päiväaikaan, muuten tuotteet on mahdollista noutaa kotoamme Veräjälaaksosta.


Vielä huomisen ajan ehdit myös osallistua joulusukka-arvontaan!! =)

09 joulukuuta, 2013

♡ * Joulupostaus * ♡ (ja arvonta!)

Tänä jouluna päätimme Niinan kanssa lyödä hynttyyt jälleen yhteen ja tehdä yhdessä ihanan jutun, jonka jakaisimme omissa blogeissamme myös teidän muiden iloksi. Kysyimme ja saimme mukaan myös muutaman huolella valitun sponsorin, joiden tuotteista haluamme vinkata joulua silmällä pitäen. 


Perinteiselle joulukuuselle virkistävä ja vähintään yhtä kaunis vaihtoehto on hakea pienet kuuset, tai kuusenkappale jopa ja laittaa se/ne isoon kauniiseen pulloon tai lasiastiaan.



Yhdistelin kauniita kaarnatähtiä kultalangalla ja isolla neulalla yhteen, jolloin siitä syntyi kaunis maanläheinen pitkä rimpsukoriste. Tähtiä voi toki tehdä itsekin, mutta helpommalla pääsee jos tilaa ne suoraan Country by mailista.


Havujen tuoksuja ja tunnelmaa voi myös ripustaa melkein mihin tahansa, joko narulla solmimalla ne nippuun, tai esim. tällaiseen Tine K:n tötteröön, joita saa mm. Nougat-liikkeestä. Kukapa estäisi näppärää tekemästä jotain vastaavaa myös itse.



Kuuset koristuvat kauniisti yhdistelemällä perinteisiä ja uusia koristeita. Me Niinan kanssa suorastaan rakastuttiin suloisesta pienestä Tingeling-kaupasta löytämiimme koristeisiin. Sotilaat (hienossa pahvirasiassa), rumpu ja kissa ovat kaikki sieltä. Pienet herkät pallot ovat Country by mailista.


Mikä sen ihanampaa kuin antaa kauniita paketteja! Omaa esteettistä silmääni hivelee suunnattomasti kauniit paperit ja nykyään niitä onkin onneksi saatavilla useammastakin paikasta. Tähtiin käärivä löytää oman herkkunsa Nougatista. Kaunis värikäs Mailegin harlekiini-paperi on Tingeling-kaupasta (iso rulla!) ja upeat kuviopaperit löytyvät Papershopin valikoimista. Viimeksi mainitusta löydät myös roppakaupalla ihania joulukortteja ja paketointitarpeita, myös kaikki kuvissa näkyvät kortit ovat sieltä.





Kun koristelu-urakka on ohi, on aika herkutella ja ladata akkuja.


Jouluisia maustekakkuja löytyy joka lähtöön, mutta yksi on ylitse muiden, pekaanipähkinäkakku! Ohjeen siihen löydät täältä ja kokemuksen perusteella, suosittelen heittämään sekaan vielä kuivattuja karpaloita Niinan tapaan. Jouluiset Rocky roadit syntyvät sekoittamalla suklaan joukkoon piparkakkua, joulusuklaata ja rohkeammat voivat kokeilla ihan reippaasti joulumausteitakin. 

Viimeistelty ulkonäkö syntyy jähmettämällä massa piparimuotteihin.


Oletteko jo tutustuneet Petri´s Chocolate Roomin suklaisiin? Nyt on siihen täydellinen aika! Kaikki suklaat on käsinvalmistettu Suomessa tarkkaan harkittuja laadukkaita aineksia käyttäen ja jännittäviä makuja yhdistellen. Pieni suklaapuoti pitää päämajaansa Fiskarsissa, mutta suklaita saa onneksi myös Helsingin keskustasta ja Tapiolasta!



Sen lisäksi, että nämä suklaat ovat ihan oikeasti äärettömän herkullisia ja suussa sulavia, ovat ne myös viimeisen päälle kauniita ja kauniisti pakattuja. Sopivat siis hienoimpaankin joulupöytään ja kukapa ei pyörisi onnesta, kun saisi muutaman palasen suklaaluksusta lahjaksi..? 

Rehellisesti ja käsi sydämellä, en ole ikinä maistanut parempia praliineja ja paketeissa olevat maitosuklaakiekot melkein tekivät mut hulluksi. NAM!!!




En tiedä voiko kauniita koreja olla koskaan liikaa, mutta joulussakin ne saavat olla läsnä. Jos vaikka sinäkin päädyt "vesipullo-joulukuuseen" perinteisen jalassa seisovan sijaan, on kiva idea asetella kauniita paketteja koreihin kuusen viereen lattialle. Voihan koreja myös olla useampi, eikä niiden todellakaan tarvitse olla samanlaisia.Vaaleat eri kokoiset korit kahvoilla ovat Country by mailista.

Jos haluaa viedä ideaa vielä pidemmälle, voi vaikkapa kuusen ympärille asetella jokaiselle perheenjäsenelle oman korin, joihin voi suoraan lajitella paketit odottamaan sitä omaa avaajaansa.




Mikäli söpöt pehmot eivät ole lahjapakettien sisällä, voi niitäkin asetella sulostuttamaan pakettikoreja. Kankaiset joulusukat voi ommella muustakin, kuin perinteisestä joulukankaasta. Itse tein molemmille lapsille jämätilkuista raikkaat joulusukat, jotka nyt roikkuvat lipaston nupeissa odottamassa tonttujen vierailuja. Kuvassa niistä toinen. Myös kuvien pöllö- ja kissapehmot on omasta valikoimastani ja löytyvät täältä. Pehmojen lisäksi sinne ilmestyy pian myös aikuisten tossuja ja pieni valikoima pussukoita. 

Korissa näkyvä kaunis Secret garden- kalenteri on Papershopin valikoimaa, loistava lahjaidea, jos raaskii vaan antaa eteenpäin. ;)

P.s. Papershop antoi meille tämän kyseisen kalenterin arvottavaksi teidän kaikkien kesken ja päätimme tehdä sen Niinan blogissa, eli kipin kapin sinne osallistumaan kalenteri-arvontaan! 


Lisää lahjaideoita.. kauniit ja kirkkaat puiset hedelmät ja vihannekset ovat mitä parhain lahja kokki-, kauppa- ja torileikeistä tykkääville lapsille. Herkullisesta Tingeling-kaupasta löydät puisten valmiiksi täytettyjen korien lisäksi paljon extratäytettä kaloista kananmuniin ja mehuihin, joten voit joko kasata koko setin itse, ostaa valmiin, tai yhdistää molemmat vaihtoehdot!


Tingelingistä löytyy myös hyvä valikoima todella kauniita peltirasioita, joiden sisältä paljastuu hemmottelua pienille taiteilijoille kauniiden puuvärien muodossa. Peltirasiat saattavat olla vieläpä alennuksessa, jos niitä vaan on enää jäljellä! Suosittelen joka tapauksessa visiittiä Tingeling-taivaaseen jos lahjalistallasi on lapsia, tai haluat kauniita kuusenkoristeita. Et tule pettymään!




Joulun alla useampikin päivä tuntuu täyttyvän touhusta ja tehtävistä, lapsiperheissä myös jännityksestä ja odotuksesta. Aikuiselle (ainakin mulle) paras tapa rentoutua lasten nukahdettua, on sytyttää kynttilät palamaan ja nauttia jouluvalojen tunnelmasta illan hämärässä.

Jos olet numerokynttilöiden ystävä, löyty esim. tämä kaunis joulukynttilä Nougat-kaupan valikoimista. Ja vielä jos hankit sen tässä vaiheessa, saat kerralla polttaa vähän enemmän kuin vain yhden päivän, ihanaa. :)



Pian on kellot pyörähtäneet tarpeeksi monta kertaa itsensä ympäri ja joulu onkin saapunut. Vielä on onneksi vähän aikaa touhuta ja valmistautua tulevaan. Toivottavasti tästä postauksesta on ollut iloa mahdollisimman monelle ja saitte hyviä ideoita käytettäväksi! 
Teimme ainakin sen suhteen Niinan kanssa parhaamme. :)

Kuvissa toimivat malleina mun Isla ja Niksu, sekä Niinan Lotta ja Vilppu-koira. Onneksi meillä oli herkkuja ja mieluisia pikku lahjuksia, joita hienosti jaksaneet pikku-mallimme saivat kiitokseksi kärsivällisyydestään tätä juttua kuvattaessa.

Kuvauspaikkana oli Niinan kaunis koti. Stailauksesta vastasi suuremmalta osin Niina. Kaikki valokuvat on mun ottamia ja Mika toimi valomestarina.


Haluan myös erittäin lämpimästi kiittää mieluisia sponsoreitamme, jotka lähtivät mukaan tukemaan tätä juttuamme:

Tingeling Lelukauppa - Yrjönkatu 34, Helsinki
Papershop - Mariankatu 15, Helsinki (postikulut veloituksetta vuoden loppuun!!)
Nougat - Bulevardi 11, Helsinki
Country by mail - verkkokauppa, webshop Ruotsi/Sweden
Petri´s Chocolate Room - Museokatu 11, Tehtaankatu 14, Helsinki sekä Kaupunkikeskus Ainoa, Tapiola ja Fiskarsintie 30, Fiskars


Vielä yksi yllätys tähän loppuun, laitan arvontaan yhden tekemäni joulusukan! Säilytän oikeudet kangasvalintoihin itselläni, toki toiveita saa esittää. ;) Halutessasi kirjon myös nimen sukan varteen. Saatan myös koristella sitä, jos se tuntuu hyvältä idealta. Eli ulkomuoto jää yllätykseksi, mutta jos tykkäät mun käsitöistä, et varmastikaan pety!

Arvonta alkaa heti ja päättyy perjantaina 13.12. Ehdin sitten tehdä sukan viikonlopun aikana ja laittaa heti maanantaina postiin. :)

Arvontaan osallistut kommentoimalla tätä postausta (laita selvästi, että osallistut arvontaan, kommentoida saa mieluusti ilman osallistumistakin!). Olen enemmän kuin iloinen, jos kommentoit postausta muutenkin kuin vain arvonnan merkeissä.

P.s. Myös tänne ilmestyy pian tämä joulupostaus englanniksi, sekä isommilla kuvilla, joista osa on eri kuin täällä.

P.s. This posting will appear here soon in english, with big pictures!